Sponsornøgletal

Vores målsætning er, at vi inden for to år deltager i 1. division af dansk herrehåndbold og 2. division af damehåndbold baseret på et fundament af lokale spillere. Målet realiseres i tæt samarbejde med sponsorer, spillere, forældre og frivillige.

Til at indfri vores målsætning søger vi sponsorer, som vil støtte og tage del i NHH’s succes og udvikling. Vi sætter stor pris på alle sponsorater – store som små.

Det er afgørende for os, at vores sponsorer føler, at de får et udbytte i form af god håndboldunderholdning, positiv branding og markedsføring. I det omfang, det er muligt, foretager vi løbende målinger af, hvilket udbytte man som sponser får af sponsoraterne.

Vi hjælper gerne til med at skræddersy det sponsorat, der passer bedst til din virksomhed. Fx kan vi kombinere et grundsponsorat med et eller flere tilkøb. Få en præsentation af de forskellige sponsorater på de næste sider, og tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål.

NÆSTVED HERLUFSHOLM HÅNDBOLD En klub med lokalt hjerte som brænder for udvikling af ”det hele menneske” gennem håndbold, fællesskab og gode oplevelser.

PersonerHoldNæstved Cup
Aktive Medlemmer250Antal børnehold4Deltagende hold255
Frivillige
300
Antal ungdomshold15Spillere3000
Trænere70Antal voksenhold5Trænere515
Forældre400Forældre, anslået1500
Antal kampe652

For mere information er du velkommen til at kontakte:
Jens Mølby
Mobil: 2086 4588
E-mail: romkugle@privat.dk